lunes, 30 de mayo de 2011

LA MEMÒRIA

LA MEMORIA DESCRIPTIVA.
S´hi ha d´aplicar detalladement l´objectiu i l´abast del projecte, la ubicació, els estudis previs que s´han fet per analitzar el problema en qüestió, l´analisis de les diverses solucions baremades i el criteri que ha portat a escollir la solució proposada,els mètodes de càlculs utilitzats,els resultats d´aquests càlculs,etc.

ELS CALCULS.
S´han de ordenar per temes. Cal indicar les diverses operacions que s´hi han fet de manera seqüencial i clara. Si ha d´indicar la procendencia bibliografica dels metodes de calcul i les formes utilitzades.

L´ESTUDI ECONOMIC.
Aqui hi hauran els possibles estudis de mercat la previsio de recursos financers, humans i tecnics,el temps d´amortització i la rendabilitat del producte.

L´ESTUDI MEDIAMBIENTAL.
Qualsevol projecte susceptible de tenir un impacte sobre al medi ha d´icloure un preceptiu estudi mediambiental.

L´ESTUDI DE SEGURETAT I SALUT.
S´obliga a fer un estudi de seguretat i salut en els projectes tecnics de manera que ja desde la fase del disseny es tenen en compte els punts critics, la formacio de treballadors,les necessitats materials i les tècniques.

ELS ANNEXOS.
Segons el tipus de projecte fara falta encara més inflormació de tipus descriptiu i tècnic que per la seva importancia mereix un subapartat, aixi podem inserir annexos referits als catalegs de caracteristiques dels diversos materials i components prefabricats.Es poden afegir els diferents resultats que s´han fet al prototipus.

No hay comentarios:

Publicar un comentario